Reguli de stil dupa 40 de ani/ Cum ma imbrac la varsta mea?

Atunci cand vine vorba de imbracaminte, exista o diferenta fundamentala intre "moda" si "stil" - si secretul pentru un look de exceptie la 40 de ani il detine stilul. Pe scurt, este timpul sa rafinati si sa filtrati tot ceea ce ati invatat de-a lungul ultimelor doua decenii (inclusiv garderoba).

Desigur, puteti imbraca orice haina va place, dar daca nu doriti sa aratati ca niste pustoaice de 16 ani, sa para ca va straduiti prea mult sa ramaneti tinere sau sa pareti mai in varsta decat sunteti, s-ar putea sa aveti nevoie de cateva directii de stil . Aici sunt doar cateva dintre lucrurile pe care femeile peste 40 trebuie sa le constientizeze.

1. Nu cumparati haine care nu va complimenteaza tinuta, chiar daca se regasesc in tendintele acestui sezon. Un alt factor important in luarea unei decizii cu privire la alegerea garderobei o constituie si cunoasterea tipului de corp pe care il aveti.

2. Incercati sa nu va asortati din cap pana in picioare. Este indicat sa combinati piesele vestimentare, texturile si culorille pentru un look mai relaxat. Un costum din 2 piese va arata mai degraba invechit. O idee ar fi sa combinati sacoul costumului cu o fusta sau niste pantaloni de alta culoare si textura, pentru un look chic.

3. Nu combinati niciodata o fusta sau o pereche de pantaloni mulate cu un top la fel de mulat. Scopul este de a avea fie o fusta stramta, asortata unui top lejer, fie viceversa.

4. Pastrati in garderoba voastra o pereche de blugi din denim, inchisi la culoare, care sa vi se potriveasca manusa. Alegeti bootcut sau chiar drepti deoarece sunt, de obicei, cei mai indicati dupa aceasta varsta.

5. Jucati-va cu accesorii precum curele, bijuterii si palarii. Ele pot face o diferenta reala pentru tinuta voastra.

6. Asigurati-va ca purtati un sutien bun si lenjerie invizibila, pentru a nu crea un efect vizual nedorit.

De asemenea, asigurati-va ca in aceasta decada investestiti cu adevarat in lucruri de detaliu. Pe masura ce stilul vostru se mai aseaza, va veti surprinde purtand tot mai des uniforme, de aceea accesoriile sunt cele care vor adauga personalitate tinutei voastre. Alegeti o paleta de culori care va avantajeze si tineti-o minte data viitoare cand va duceti la cumparaturi.

In cele din urma, cheia succesului pentru a arata bine si a fi moderna este in alegerea tinutelor care sa va faca sa va simtit bine in pielea voastra.

Redactia Inlibertate.ro
January 15, 2017

NEWSLETTER

articole

Seri de lectura cu nepotii
Sparanghelul – leguma minune
Parfait cu fructe de padure
Bulete cu smochine