5 Idei grozave de petrecut timpul alaturi de copii

Cu totii stim ca atunci cand copiii se plictisesc incep problemele. Poate parea usor sa ii punem in fata televizorului, a computerului sau a tabletei. Dar ce e de facut pentru ca cei mici sa exclame – a fost cea mai frumaosa zi din viata mea? Iata cateva idei!

1. Picnic in natura – daca vremea permite iesiti la joaca in natura. Pregatiti impreuna cosuletul pentru picnic si luati cateva jocuri sau o carte care va face placere. Alegeti un loc linistit si faceti o coronita din flori sau o casuta din vreascuri in padure. Copiii iubesc si barajele pe parau sau arta din frunze, pietre si vreascuri. Posibilitatile sunt nenumarate. Plecati de acasa cu un plan, dar fiti deschisi la ideile ce pot aparea pe parcus! Distractia e garantata!

2. Decorati ghivecele pentru flori sau construiti o casuta pentru pasari. Nu este nevoie de o pregatire foarte mare si indiferent de varsta copiilor puteti alege activitati colorate care sa va aduca bucurie.

3. Gatiti impreuna. Desi mici copiii adora sa se joace cu aluatul. Puteti face impreuna fursecuri, amestecand toate ingredientele si apoi delimitand formele. E adevarat bucataria s-ar putea sa nu fie pe urma una dintre cele mai curate, dar nu-i nimic. Fursecurile vor fi delicioase iar curatenia poate fi facuta tot impreuna. Tot alaturi de cei mici puteti decora briose sau gati din salata sau frigarui din fructe.

4. Colorati. Sunt multe carti de colorat pentru adulti extrem de relaxante. Chiar daca depaseste, opera finala va fi una extraordinara.

5. Jucati-va – fie ca este vorba despre un puzzle sau un joc de masa, cu siguranta veti petrece cateva ore minunate!

Redactia Inlibertate.ro
January 17, 2017

NEWSLETTER

articole

Seri de lectura cu nepotii
Sparanghelul – leguma minune
Parfait cu fructe de padure
Bulete cu smochine