Surprinde-ti nepotii! Prepara-le bezele in casa.
Stim cat este de importanta pentru tine relatia cu nepotii, insa recunoastem si faptul ca micutilor le plac dulciurile, iar pentru a avea o relatie extraordinara cu ei trebuie sa le gatesti ceva bun din cand in cand. Am ales pentru tine o reteta usora ce poate imbina utilul cu placuta, astfel vei fi impacata si tu pentru ca nu vei petrece foarte mult timp in bucatarie, nu va trebui sa prajesti, sa faci murdar prin bucatarie si nici macar nu vei regreta, caci aceasta reteta va fi si pe placul tau, iar micutii tai vor fi in al noualea cer.

Iata ce reteta ti-am pregatit:

Bezele bio cu zahar stevia si naut

Ingrediente:

150 g zahar stevia
O conserva de naut
30 g zahar vanilat
Un varf de sare

Mod de preparare:

Pune in mixer apa in care a fiert nautul, dar da nautul la o parte, adauga sarea si mixeaza totul pana cand lichidul va deveni spumos.

Dupa ce lichidul a devenit spumos, adauga zaharul vanilat putin cate putin, apoi zaharul stevia, treptat si bate bine pana ce se intareste ceea ce mixezi, compozitia trebuie sa fie tare, sa nu cada din lingura si sa fie lucioasa.

Pune tava la cuptorul preincalzit la 100 de grade si lasa bezelele la cuptor timp de doua ore pentru a se usca foarte bine.

Dupa doua ore, scoate tava din cuptor si fii pregatit sa servesti bezelele alaturi de nepotii tai.

Pofta buna si distractie maxima in bucatarie!
Redactia Inlibertate.ro
January 23, 2018

NEWSLETTER

articole

Seri de lectura cu nepotii
Sparanghelul – leguma minune
Parfait cu fructe de padure
Bulete cu smochine