Destinatii inedite de toamna
E atat de bine sa calatoresti toamna pentru ca scapi de aglomeratia din timpul verii si inca te poti bucura de vreme frumoasa si de peisaje superbe. Am selectat 5 destinatii de vis perfecte pentru cateva zile de relaxare in mijlocul naturii.

1. Jurilovca

Este un sat de pescari lipoveni aflat pe malul lacului Razim. Ingredientele calatoriei perfecte in Jurilovca sunt pesiajele superbe de la Capul Dolosman si Cetatea Argamum, experientele culinare traditionale, plimbarile pe lacul Razim si in Delta. In plus toamna este anotimpul perfect pentru observarea pasarilor.  Pana la Jurilovca poti strabate si vechii munti ai Dobrogei.

2. Avrig

Intre Sibiu si Brasov la Avrig poti descoperi comoara de la poalele muntilor Fagaras: Palatul Brukenthal, un loc linistit unde te poti delecta cu bucate alese. In gradinile palatului poti petrece ore intregi. Palatul este construit in stil baroc cu inspiratie vieneza si a fost resedinta de vara a lui Samuel von Brukenthal.

3. Lacul Colibita

Aerul din inima muntilor vulcanici Calimani este cunoscut, inca din perioada interbelica, pentru proprietatile sale curative. In plus, peisajele sunt absolut impresionante, numai bune pentru o cura de relaxare totala.Lacul Colibita se afla pe Valea Bistritei, la 26 de kilometri de orasul Bistrita.

 
Redactia Inlibertate.ro
October 30, 2017

NEWSLETTER

articole

Seri de lectura cu nepotii
Sparanghelul – leguma minune
Parfait cu fructe de padure
Bulete cu smochine